Indskud og udbetalinger


 • Visa
 • Skrill, Neteller
 • USDT ERC/TRC Dire pay, Bitcoin, USDT ERC/TRC Cozeni
 • Bankoverførsel
 • USDT ERC/TRC Dire pay, Bitcoin, USDT ERC/TRC Cozeni
 • Skrill, Neteller
Sport, Casino
4.1/5
USDT 115 bonus
Registrering

Oversigt


 • Websted:
  www.dafabet.com
 • Virksomhed:
  AsianBGE
 • Licens:
  Myndigheden for den økonomiske zone i Cagayan (CEZA)
 • Målområde:
  Asien og Stillehavsområdet / Europa

Dafabet

Dafabets driftsområde omfatter asiatiske regioner, europæiske lande og 28 andre lande. Den er aktiv over hele verden. Hjemmesiden er præget af asiatisk stil. Dens begrænsninger afhænger af programudbyderne og licensreglerne. Dafabet-logoet kan bl.a. ses på T-shirts af Burnlea FC, Celtic FC, Blackburn Rovers, da det er den officielle sponsor for britiske sportshold. Dafabet-platformen tilhører gruppen af professionelle bookmakere, og hver eneste detalje, der er synlig på denne hjemmeside, beviser dens perfektionisme. Derfor får den regelmæssigt positiv feedback. 

Dafabet bonusser – fordele ved at bruge platformen

Bookmakere vælger at opmuntre nye spillere gennem en række bonusser. Allerede i starten kan man drage fordel af velkomstbonussen. Denne løsning bruges også af Dafabet. De bonusser, som Dafabet tilbyder, er yderst konkurrencedygtige. For registrering på Dafabet kan man bl.a. få:

 • en startbonus, der giver mulighed for at få ekstra midler, 
 • ugentlig freebet, 
 • særlige kampagnekoder til de udbudte væddemål, som kan bruges ved indbetaling eller tilmelding. 

Derudover udarbejdes særlige tilbud til faste spillere som en del af VIP-programmet. 

Dafabet

Velkomstbonus hos Dafabet

Den første bonus er tilgængelig for en indbetaling hos Dafabet. Dette er yderligere midler, som tipper kan bruge på at spille. De er meget attraktive i forhold til tilbud fra andre bookmakere på grund af infrastrukturen og den prestigefyldte position. Præmien er betinget af omsætningen x15. 

Der tilbydes en ekstra startpræmie, hvis indbetalingen foretages i digital valuta. I dette tilfælde skal den også omsættes 15 gange. Samtidig skal gevinster fra væddemål, der er finansieret af bonusmidler, også omsættes som angivet i vilkår og regler. Det kan ikke nægtes, at startbonussen er et effektivt incitament for nye spillere. 

Ugentligt Dafabet freebet

Dafabets position betyder, at spillere kan få mange ekstra bonusser. Freebet har ikke engangskarakter. Det er beregnet til både nye og faste spillere. Som følge heraf har de mulighed for at oddse til gengæld for de korrekte gæt i de relevante sportsgrene såvel som i e-sport. Det er vigtigt, at oddset på væddemålet ikke må være mindre end 1,5. De aktuelle betingelser for væddemål og tildeling af denne bonus kan findes i Kampagner-sektionen. 

Tildeling af Freebet er ikke afhængig af en indbetaling. De midler, der opnås på grundlag heraf, skal dog omsættes med en kupon. Så skal oddset være mindst 1,5. 

Dafabet kampagnekode

Aktivering af mange profits finder sted efter aktivering af kampagnekoden. Denne findes i Kampagner-sektionen på bookmakerens officielle hjemmeside. De leveres ofte af tematiske portaler og affilierede bookmakers hjemmesider. 

Kampagnekoden, der tilbydes af Dafabet, bruges ved indbetalingen, hvilket øger det indsatte beløb. Det kan også bruges, når man opretter en konto på siden, som giver mulighed for at få attraktive præmier.

Kampagner og priser fra Dafabet

Dafabets tilbud inkluderer adskillige profits til både nye og faste spillere. VIP-programmet dedikeret til faste brugere er særligt interessant. Aktivt bookmaking belønnes med gunstige bonusser, og deres betingelser indstilles individuelt for hver tipper. 

Tipper kan benytte sig af et særligt tilbud i anledning af sin fødselsdag. Den findes i forskellige former og har en gyldighedsperiode på 30 dage fra modtagelsen. Det er vigtigt, at den pågældende spiller har været en aktiv bruger af Dafabet-platformen i mindst 3 måneder. 

Bookmakeren bruger også cashback. Midlerne opnået på denne måde bør omsættes 1x på kuponen med kursen 1,5. 

Dafabet tilbyder muligheden for udbetaling, det vil sige at lukke væddemålet selv inden afslutningen af en given sportsbegivenhed. Takket være dette kan tipperen trække sit væddemål tilbage til enhver tid, hvilket minimerer eventuelle tab. 

Registrering og login på Dafabet

Hvis der er tale om en platform med lige så meget potentiale og erfaring som Dafabet, kan vi tale om et gnidningsløst forløb. Kontoregistrering foregår i nogle få enkle trin. Man skal udfylde registreringsformularen og angive sine personoplysninger og kontaktoplysninger samt sit bankkontonummer. Derefter skal den nye bruger definere valutaen for den personlige konto og acceptere de nødvendige felter. Man vil derefter blive bedt om at bekræfte sine kontaktoplysninger og sin identitet. 

Dafabet-registrering er ikke mulig uden fremvisning af dokumenter, der bekræfter identiteten. Det er også nødvendigt at acceptere et særligt link sendt til den angivne e-mail. 

Dafabet live betting

Denne gambling operatør opfylder perfekt tippernes behov og har derfor et omfattende live betting tilbud. De er tilpasset mange sportsgrene, såvel som e-sport. Dafabet-bookmakeren giver spillerne mulighed for at spore udsendelser og tjekke live resultater. 

Dafabet ind- og udbetalinger

Dafabet giver mulighed for at hæve gevinster og indbetale indskud på mange måder. Man kan bruge Neteller, JCB, Skrill, ecashasia, Paysafecard PAYBAY, Asianteller. Derudover er det muligt at foretage ind- og udbetalinger med betalingskort og bankoverførsler. Forskellige valutaer accepteres på grund af internationale aktiviteter. Derfor kan der gennemføres transaktioner med relativt lave margener. 

Dafabet mobilapp og hjemmeside

Bookmakeren har lavet en gratis og funktionel app til sine spillere. Den er tilgængelig på bookmakerens hjemmeside og i App Store. Ved at bruge appen kan man få adgang til alle de muligheder og funktioner, der er på hjemmesiden. I appen kan du foretage væddemål og følge resultaterne af individuelle begivenheder. En alternativ løsning er mobilversionen af hjemmesiden. 

Tippere kan til enhver tid kontakte servicepersonalet på forskellige måder: chat, kontaktformular, e-mail, telefon. 

Dafabet brugeranmeldelser

Brugere af denne platform værdsætter bookmakerens tilbud. Der er ikke plads til mangler. Forretningsordenen er klar og indeholder klare regler. Som følge heraf er der klare regler for at opnå bonusser, hvilket øger deres tilgængelighed. Fordelagtige tilbud henvender sig til både nye og faste spillere. Bookmakeren er bevidst om, hvordan man effektivt tiltrækker og beholder tippere, så det systematiske spil giver mulighed for at opnå yderligere fordele. Dygtigt spil på Dafabet giver muligheden for mange chancer for seriøse gevinster. Først og fremmest er det et verificeret og lovligt sted, hvor de indbetalte midler er sikre, og gevinsterne altid udbetales.

 

Dafabet En Dafabet Gr Dafabet Bg Dafabet Dk Dafabet Ee Dafabet Fi Dafabet Fr Dafabet De Dafabet Hu Dafabet Zh Dafabet It Dafabet Jp Dafabet Lv Dafabet Lt Dafabet Nl Dafabet Pt Dafabet Ro Dafabet Ru Dafabet Sk Dafabet Si Dafabet Es Dafabet Se Dafabet Tr Dafabet Ua Dafabet Id